Skydd, kontroll och elkvalitet – copy

Automatik till nollpunktsutrustning

Automatik för nollpunktsutrustning

Finns i 2 varianter.

REG-DP
REG-DPA

Montage (se kataloger):
REG-DP monteras i 19″ rack eller i en modul som kan placeras i dörr. Både 19″ rack och modulen för montaget ingår i vår leverans. Om flera av A Eberles produkter används i samma rack, t.ex ett REG-DP till eller REG-D (LK-automatik) så kopplas de ihop på fabrik. Det får plats med 3 st REG-DP eller 3st REG-D.
Racket kan även fyllas ut av REG-PED för att erhålla t.ex. IEC61850 protokoll.

REG-DPA är en enhet som är något större än REG-DP och får då plats med några extra kort för olika funktioner utan extra adapter, t.ex. så får ett IEC61850 protokoll kort plats i enheten. En REG-DPA kan placeras i dörr med den medlevererade ramen eller i bakplan.

Lindningskopplarautomatik

Lindningskopplarautomatik

Finns i 2 varianter.

REG-D
REG-DA

Montage (se kataloger):
REG-D monteras i 19″ rack eller i en modul som kan placeras i dörr. Både 19″ rack och modulen för montaget ingår i vår leverans. Om flera av A Eberles produkter används i samma rack, t.ex ett REG-D till eller REG-D (LK-automatik) så kopplas de ihop på fabrik. Det får plats med 3 st REG-D eller 3st REG-DP.
Racket kan även fyllas ut av REG-PED för att erhålla t.ex. IEC61850 protokoll.

REG-DA är en enhet som är något större än REG-D och får då plats med några extra kort för olika funktioner utan extra adapter, t.ex. så får ett IEC61850 protokoll kort plats i enheten. En REG-DA kan placeras i dörr med den medlevererade ramen eller i bakplan.

Jordfelsskydd

Jordfelsskydd

A Eberle har 2 olika jordfelsskydd som är fritt programerbara och kan använda 4 olika algoritmer. Typerna är:

EOR-D
EOR-3D

EOR-3D mäter på ett fack och EOR-D mäter i basversionen på 4 fack.

Ingångar och utgångar är fritt programerbara.

Programmeringen görs via WinEOR.

 

Övervakning och styrning av brytare 12 - 420kV

I många applikationer så skapas det strömtoppar som är skadliga för övriga produkter i nätet. Vi erbjuder ett relä som gör så att brytaren gör en så mjuk stängning eller öppning av kretsen så övriga produkter i system inte går sönder eller håller i betydligt längre tid.

Övervakning, styrning och synchronisering av brytare för att få en nästan sömlös stängning och utan ström toppar. Vi gör det med alla typer av brytare på marknaden mellan 12-420kV, samt för alla applikationer som kondensatorbatterier, vindparker, transformatorer, spolar, stålverk, industri, etc.

Fråga efter våra kataloger, fabrikat; VIZIMAX.

 

Övervakning av kabel- och linje-nät.

Övervakning av nät, kabelnät och linjer upp till 36kV.

Vi kan erbjuda ett ny produkt som kan övervaka kabelnär och linjer som kan detektera var i nätet ett jordfel har ågt rum. Sensorer sätts in i stationen och de kan lokalisera felet och sända informationen vidare till en centralenhet.